SAVETI STRUČNJAKA: jak bol u mišićima i zglobovima?

saveti stručnjaka

DEEP RELIEF pruža brzo olakšanje i trajne efekte!

Bilo ko, bilo kada može osetiti bol u mišićima ili zglobovima. Ovaj bol se može javiti kao posledica povrede ili bolesti. On može svakodnevne aktivnosti, kao što su kupovina, penjanje uz stepenice ili igranje sa unučićima, pretvoriti u pravi izazov.

Lukas je magistar fizikalne terapije. U proteklih 7 godina radio je sa pacijentima koji pate od degeneracije zglobova, različitih vrsta bola i povreda. U svakodnevnoj borbi protiv toliko različitih bolesti i tipova bola, njegovo bogato iskustvo i stručnost se stalno uvećava.

Dokazani način borbe protiv bola

Fizioterapija je deo mog života – govori Lukas. Čak i van radnog vremena, s obzirom da mi je i žena fizioterapeut. Zahvaljujući iskustvima koja razmenjujemo, moja žena je zaslužna što sam saznao za Deep Relief. Ona mi je skrenula pažnju na dva aktivna sastojka ovog preparata: mentol, koji pruža trenutno olakšanje, i ibuprofen, koji deluje kao analgetik (sredstvo protiv bolova) i smanjuje upalu.

Deep Relief je postao sredstvo koje redovno koristim u terapiji. Moji pacijenti su odmah primetili razliku. Počeli su da uzimaju manje lekova protiv bolova, štiteći na taj način digestivni trakt od neželjenih efekata ovih lekova. Deep Relief takođe ima i prednost niske cene, koja je velikom broju pacijenata veoma važna.
 

Deep Relief brzo otklanja bol

Više puta sam imao priliku da sam isprobam Deep Relief. Bavim se biciklizmom i fudbalom, pa sam pod visokim rizikom od povreda. Isto važi i za časove plesa na koje me je žena nagovorila – šaljivo komentariše Lukas.

Drago mi je kada čujem da je Deep Relief pomogao i mojim pacijentima, da mogu ponovo da uživaju u obrađivanju svoje baštice, ili da im jednostavno omogućava da mirno prespavaju noć.

Moji pacijenti dosta energije troše u mojoj ordinaciji, a zauzvrat dobijaju dobru kondiciju – kaže Lukas ponosno. Ovo dugujemo kako upornom radu, tako i Deep Relief gelu.
 

OTKLANJA BOL U MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA; DELUJE BRZO, SA EFEKTOM KOJI TRAJE NEKOLIKO SATI

DUGOTRAJAN ANALGETSKI I ANTI-INFLAMATORNI EFEKAT
TRENUTNO OLAKŠANJE
JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE – LAKO SE APSORBUJE